Valikko Sulje

Floristi paikan päällä

Floristimestari ja yrittäjä Hanna Vehkalampi jalkautuu mielellään tapahtumiin, messuille ja yksityistilaisuuksiin tarpeesi mukaan. Kysy rohkeasti mukaan!

Soita Ota yhteyttä

Vehkanna yrittäjä ja työntekijät tulevat mielellään luoksenne.

Teemme yksilöllisiä palveluita yrityksenne ja yhteisönne tapahtumiin sekä tilaisuuksiin. Toteutamme suosittuja havaintoesityksiä sesonkien kauneimmista ja trendikkäimmistä kukista huippuammattitaidolla kohderyhmä huomioiden. Samalla kerromme ja jaamme tietoa leikkokukkien ja ruukkukasvien hoidosta.

Voit tilata yksityiskurssin tai non stop kukkatyöpajan tapahtumaan tai tilaisuuteen ohjelmanumeroksi. Olisiko rentouttavampaa kuin sitoa omin käsin kukkakimppu kauden kauneimmista kukista työkavereiden tai ystävien kanssa? Yksityiskurssille voit kauttamme tilata myös herkullisen kahvitarjoilun, joka tulee yhteistyökumppaniltamme.

Non stop työpaja tapahtumassa on houkutteleva ohjelmanumero kaikille asiakkaillenne. Se voidaan toteuttaa erilaisin aihealuein, jossa floristi neuvoo yksilöllisesti joko kranssin, kukkakimpun tai vaikka kukkakorun tekemistä kaikille osallistujille.

Olethan ajoissa päivän suhteen ja kysy rohkeasti tarjous!

Ota yhteyttä: