Valikko Sulje

Toimitusehdot

Yleiset tilaus- ja toimitusehdot:

 

 1. Verkkokauppa

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

 1. Nouto liikkeestä

Valitsemalla toimitustavaksi ” Nouto” tilatut tuotteet haetaan Vehkannasta, Ahjokatu 16, 40320 Jyväskylä. Noutotilaukseen ei sisälly ylimääräisiä kuluja. Tuotteet ovat noudettavissa kaupan aukioloaikoina valittuna päivänä.

 1. Toimitus annettuun osoitteeseen

Valitsemalla toimitustavaksi ” Toimitus annettuun osoitteeseen” tilauksen toimitus tapahtuu kuljetuksella asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Mahdollinen ovikoodi on ilmoitettava tilauksen yhteydessä. Tilauksen toimitusaika on valitun toimituspäivän aikana. Normaalisti kuljetukset toimitetaan klo 14 jälkeen ellei asiakas erikseen toivo muuta toimitusaikaa. Toimituksen hinta määräytyy postinumeron perusteella alkaen 13 €, joka veloitetaan tilauksen yhteydessä.

 1. Toimituspäivät

Toimitukset tapahtuvat kukkakaupan aukiolopäivinä. Arkisin sekä viikonloppuisin ennen klo 12 saapuneet tilaukset voidaan toimittaa saman päivän aikana. Arkipyhinä verkkokauppa on avoinna kaupan aukioloaikojen puitteissa. Juhlapyhiä edeltävinä päivinä toimitukset saattavat viivästyä myöhempiin päivän ajankohtiin. Jos toimitus ei ole perillä valitun päivän aikana, ota yhteyttä Vehkannaan. Emme voi taata toimitusta tiettynä kellonaikana.

 1. Toimitusalueet

Toimitus sisältää yhden toimituksen asiakkaan ilmoittamaan paikkaan. Vehkanna sitoutuu toimittamaan tilaukset verkkokauppaan määriteltyihin toimitusalueisiin. Asiakas vastaa siitä, että osoite, johon tilaus on tehty, vastaa kaupan toimitusalueita.

 1. Maksutavat

Maksuvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

 1. Tilausvahvistus

Vastaanotettuamme tilauksenne lähetämme teille tilausvahvistuksen. Tilausvahvistus saapuu ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen. Säilytä tilausvahvistus siihen asti, kunnes tilaus on hoidettu loppuun. Asiakas vastaa siitä, että ilmoitetut yhteystiedot ovat oikeita.

 1. Vastaanottajaa ei tavoiteta

Toimitus sisältää yhden toimituksen ilmoitettuun paikkaan. Jos tilauksen vastaanottaja ei ole paikalla, niin tilaus voidaan jättää ovelle niin sään salliessa. Tilauksen jätettyä ovelle, kauppa ilmoittaa vastaanottajalle saapuneesta lähetyksestä puhelimitse tai viestitse asiakkaan ilmoittamaan vastaanottajan numeroon. Asiakas vastaa siitä, että yhteystiedot ovat oikein. Mikäli toimitus ei onnistu kukkakaupasta johtumattomista syistä, tilaajalla ei ole tilauksen peruutusoikeutta.

 1. Kukkakauppa alan erityispiirteet

Kukkakaupassa käytetään eläviä kasveja ja tuotteita, joiden ulkonäkö ja käytettävät materiaalit vaihtelevat sesonkien ja vuodenaikojen mukaan. Kukkakauppa toteuttaa tilatut tuotteet lähinnä vastaavia tuotteita omaa ammattitaitoa ja harkintakykyä käyttäen.

Kukkakauppa pidättää oikeuden virheisiin, loppuunmyytyihin tuotteisiin ja hintamuutoksiin. Kukat ja kasvit myydään ilman maljakkoa tai suojaruukkua, jos ei toisin ole ilmoitettu.

 1. Peruutukset ja reklamaatio

Elävillä kasveilla ei ole kuluttajansuojalain mukaista palautusturvaa, ellei tuotteessa ole todellista ja osoitettua vikaa. Maksun palautukset ohjataan asiakkaan ilmoittamaan paikkaan.

Jos syystä tai toisesta et ole tyytyväinen tilaukseen, niin on ensiarvoisen tärkeää, että otat yhteyttä välittömästi toimituksen vastaanottamisesta kukkakaupan asiakaspalveluun. Tämä on tärkeää erityisesti elävien kukkien kohdalla, jotta havaitut virheet ovat mahdollisimman pian korjattavissa. Reklamaatioiden tulee sisältää selkeät kuvat tuotteesta ja siitä olevasta viasta.

 1. Kaikki tilauksen yhteydessä antamasi tiedot sekä tilauksen tehneen tietokoneen IP-osoite rekisteröityvät tietokantaamme. Antamiasi tietoja käytämme vain tilauksen toimitukseen ja maksamiseen. Emme anna tilaustietoja ulkopuolisille, emmekä käytä sähköpostiosoitetta muuhun tarkoitukseen esim. markkinointiin. Tilauksen maksuun liittyvät tiedot eivät tallennu tietokantaamme.